Най-голямата грешка, която може да се допусне е сега  Община

...
Най-голямата грешка, която може да се допусне е сега  Община
Коментари Харесай

Борислав Инчев: Затвори ли се сега Бетонният мост няма да е за 6 месеца – не бива да го допускаме

„ Най-голямата неточност, която може да се допусне е в този момент  Община Пловдив да разреши да се затвори Бетонния мост. Това ще сътвори още по-голям безпорядък, само че по-лошото е, че затварянето няма да е за 6 месеца сигурно ”, това съобщи претендентът за кмет на регион „ Южен ” Борислав Инчев от „ Браво, Пловдив ”.

„ За всички е ясно е, че в този си вид Бетонният мост не може да остане.  Но са нужни няколко стъпки, да се облекчи придвижването, доколкото това е допустимо. Освен стартирането на бул. „ Христо Ботев ” и бул. „ Руски ”, оптимално бързо би трябвало да се приключи „ Модър-Царевец ” и ул. „ Даме Груев ”, сподели Инчев. Той добави, че още по-важно е от НКЖИ да дадат гаранции, че мостът  реалност ще бъде затворен за 6 месеца. Към момента съгласно него това не е допустимо, тъй като от държавната компания нито имат реализатор, нито финансиране за реконструкцията му.

„ От НКЖИ ще затворят моста, ще издигнат линиите, което им е нужно за плана за жп възел Пловдив и нещата ще спрат. Така от обещаните 6 месеца може да минат и 2 години, само че всичко ще е отвън ръцете на Община Пловдив към този момент ”, изясни Инчев. Освен поръчката на НКЖИ, той счита, че градските управляващи би трябвало да са подготвени с механически план, финансиране и поръчка за останалата част от моста, която е от северната страна на моста.

„ Ако всички тези неща не се изпълнят, „ Южен ” ще бъде жертван и тотално изолиран. Това пловдивчани и ние от „ Браво, Пловдив ” не може да го допуснем ” съобщи Инчев.

Борислав Инчев е претендент за кмет  на регион „ Южен ” и претендент за общински консултант от " Браво, Пловдив "   с №36 в интегралната бюлетина с регистрацията на „ Българска прогресивна линия ".



Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР